19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • ФК «Полісся» програв буковинцям, але залишився лідером групи: огляд матчу

ФК «Полісся» програв буковинцям, але залишився лідером групи: огляд матчу

  • 15 квітня, 2019 12:54
Новий одноосібний лідер західної групи другої ліги ФК Полісся приймав команду, яка в минулому турі відібрала очки у його конкурента (0:0 з ФК Минай), завдяки чому, власне кажучи, Полісся і очолило таблицю.

Матч з аутсайдерами відбувся на натуральному газоні «Арсенал-Арени», що під Києвом, повідомляє Sport Arena.

Уже в дебюті житомиряни наподавали чимало стандартів. Після одного з них м'яч відскочив до Таранухи, який з меж штрафного майданчика цілив під поперечину - але новий воротар виручив Буковину. Пізніше він же з забійної позиції замикав навіс Савченко - і пробив вище цілі. У гостей відзначаємо хитромудрий удар ветерана Керчу - але теж без гола.

Словом, маючи моменти, команди не змогли забити - перший тайм завершився нульовою нічиєю. На другий тайм Буковина вийшла з однією заміною і вже незабаром заробила перспективний штрафний - Матвієнко запустив м'яч над поперечиною. Через пару хвилин навіть з кращої позиції, метрів з 15-ти, підсікав м'яч Галенко - і теж не влучив у ціль. З ударом В.Кузіва впорався воротар. А ще пізніше, на 64 хвилині, екс-захисник Полісся Вечтомов головою в падінні замикав кутовий. Словом, після перерви «жовто-чорні» не тільки вирівняли гру, але і значно активізувалися у чужих воріт.

Полісся, звичайно, не хотіло повторювати помилок минайців. Пішли атаки на ворота гостей. І ось після прострілу з лівого флангу з забійної точки пробивав Савін - потрапив в суперників, а добивання від Таранухи прийняв на себе Вечтомов. Після одного з кутових вже Суханов потрапив в штангу з лівого кута воротарського. Він же ударом здалеку змусив витягнутися в струночку Медведєва. Був навіть момент, коли воротареві Буковини довелося вибігати далеко в поле, щоб врятувати від «привозу».

І це було не дарма. У простій ситуації зазівалася оборона номінальних господарів. Жумига відібрав м'яч, здається, у Логінова, розігрався з Батраком і м'яким ударом з лінії штрафного перекинув воротаря - 0:1. Воротар Полісся Литвиненко не пропускав 664 хвилини.

Дивна річ, Полісся, що володіє потужним підбором досвідчених гравців, так і не змогло переломити хід поєдинку і при достатній кількості гольових моментів поступилося команді, яка явно не заслуговує останнього місця.

Після програшу Полісся залишається на першому місці в групі, але йому в спину дихає Черкащина-Академія, яка відстає всього на один пункт.




 
Поділитись

Новини по темі: