19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Завтра житомирський ФК «Полісся» зіграє з чернівецькою «Буковиною»: де дивитися онлайн матч

Завтра житомирський ФК «Полісся» зіграє з чернівецькою «Буковиною»: де дивитися онлайн матч

  • 11 квітня, 2019 12:19
У п'ятницю, 12 квітня, житомирське «Полісся» зіграє перший матч третього кола чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги сезону 2018/19 проти чернівецької «Буковини». 

Поєдинок відбудеться у селі Щасливе Бориспільського району Київської області на стадіоні «Княжа-арена» і розпочнеться о 16:00.

Очна зустріч команд на футбольному полі стане третьою у цьому сезоні і буде надзвичайно важливою для обох клубів, адже житомирянам потрібно закріпитися у лідерах, буковинцям - піднятися із зони вильоту.

Перший матч в сезоні команди зіграли у липні 2018. У Чернівцях розписали бойову нічию – 2:2. Другий матч був вдалим для поліщуків, оскільки у Новограді-Волинському вони здолали «Буковину» з мінімальним рахунком – 1:0.
 

«Полісся» (Житомир) – «Буковина» (Чернівці)
12 квітня, 16:00. Стадіон «Княжа-арена», с. Щасливе


Минулими вихідними, в останньому турі другого кола чемпіонату, «Полісся» впевнено переграло тернопільську «Ниву» – 2:0 і стало одноосібним лідером групи «А» набравши 33 залікових бали.

«Буковина», в свою чергу, теж проявила характер та вистояла у протистоянні із закарпатським «Минаєм» – 0:0. Зараз, у команди не найкраща ситуація, вона має найменшу кількістю балів і посідає останню сходинку турнірної таблиці ризикуючи залишити чемпіонат Другої ліги.

Матч транслюватиме сайт Житомир.info, посилання на трансляцію знаходиться нижче.
 
Поділитись

Новини по темі: