23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирське «Полісся» обіграло тернополян і вийшло на перше місце в групі. ВІДЕО

Житомирське «Полісся» обіграло тернополян і вийшло на перше місце в групі. ВІДЕО

  • 8 квітня, 2019 9:36
  • 1
6 квітня наша команда провела заключний матч другого кола чемпіонату України з футболу серед команда Другої ліги у групі «А» проти тернопільської «Ниви». Зіграли команди у Щасливому на полі із штучним покриттям.

Перші хвилини матчу житомиряни розпочали активніше. Відразу після стартового свистка арбітра кинулися вперед і вже на 7-й хвилині зустрічі зуміли отримати перевагу. Ярослав Захаревич, з розіграшу кутового, замкнув простріл на дальню штангу і вивів команду вперед – 1:0.

Не дивлячись на перевагу «поліщуків» тернополяни мали можливість зрівняти рахунок ще у першій половині зустрічі, але ці спроби виявились невдалими. Загалом, більшу частину ігрового часу команди провели у рівній боротьбі.

По перерві гості значно додали в атаці, більше володіли м’ячем,постійно йшли вперед і навіть були близькими до того, щоб зрівняти рахунок. У середині другого тайму Бровко виходив на побачення з Литвиненком, проте останній зіграв надійно і вибив м’яч прямо з-під ніг суперника.

Вже через кілька хвилин «Полісся» збільшило відрив у рахунку. Під час кутового удару захисник «Ниви» Остап Ілюк сфолив у власному карному майданчику і головний арбітр зустрічі вказав на одинадцятиметрову позначку. Пробити взявся капітан команди Вадим Шаврін, який з легкістю розібрався і потужним ударом відправив м’яч у сітку воріт суперника – 2:0.

На останніх хвилинах зустрічі «Нива» всіма силами пішла вперед і житомиряни ледь не скористалися цим. Нападник житомирян Тарануха виходив на побачення з Механів, проте останній врятував команду від розгромного рахунку у матчі.

Друге коло чемпіонату «Полісся» завершує впевненою перемогою «вдома» і стає абсолютним лідером, очоливши турнірну таблицю групи «А».


 

«Полісся» (Житомир) - «Нива» (Тернопіль) - 2:0
Голи: Захаревич (7), Шаврін (73, пен.)


«Полісся»: Литвиненко, Логінов, Гончаренко, Ємельянов (Соломка, 69), Савченко, Недоля (Боровець, 63), Савін, Шаврін (Лебеденко, 78), Захаревич (Суханов, 83), Власюк (Сухомлинов, 72), Тарануха.

«Нива»: Механів, Герт, Хохлов, Демчук, Залізняк (Радюк, 54), Мороз, Олексієнко (Ілюк, 57), Дедух (Бідний, 78), Волохатий (Бровко, 63), Гатала (Проців, 75), Литовченко.

Огляд матчу

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

8 квітня, 2019 21:38:52

МаханівИМ, доп. Механовим, грамотєї, блін))