28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Тролейбус по 7 грн, маршрутка - по 8 грн: у Житомирі готуються підняти вартість проїзду в громадському транспорті

Тролейбус по 7 грн, маршрутка - по 8 грн: у Житомирі готуються підняти вартість проїзду в громадському транспорті

  • 8 квітня, 2019 8:36
  • 1
У Житомирі планують підвищити вартість проїзду в коммунальному транспорті до 7 гривень, а в приватних маршрутках - до 8 гривень. Підвищення тарифів має відбутися у два етапи.

Про це інформує сайт "Інсайдер Житомира", у розпорядженні якого є проект рішення виконавчого комітету про встановлення тарифів у громадському пасажирському транспорті загального користування.

Перше підвищення планується з 1 травня 2019 року. Проїзд у комунальному транспорті (тролейбуси, трамваї, комунальні автобуси) становитиме 5 гривень. У разі якщо оплата буде здійснюватися безготівково або карткою житомирянина, поїздка коштуватиме 3 гривні.

Проїзд у маршрутках коштуватиме 7 гривень, при оплаті безготівково або карткою житомирянина – 5 гривень.

Другий етап підвищення вартості проїзду заплановано здійснити з 1 липня 2019 року. Одна поїздка у комунальному транспорті коштуватиме 7 гривень або 4 при безготівковій оплаті. Якщо пасажир буде розраховуватися карткою житомирянина вартість становитиме 3 гривні.

Проїзд у маршрутках коштуватиме 8 гривень. 6 гривень при безготівковій оплаті та 5 при оплаті карткою житомирянина.

Також у документі зазначається, що у разі відсутності або несправності в транспорті терміналу для оплати проїзду у безготівковій формі - вартість проїзду складатиме 1 гривню.





Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

8 квітня, 2019 21:54:27

Перший же позов до суду зліквідує це рішення)