19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Перевізники в Житомирі вимагають переглянути тарифи або зменшити кількість пільговиків. ФОТО

Перевізники в Житомирі вимагають переглянути тарифи або зменшити кількість пільговиків. ФОТО

  • 1 квітня, 2019 17:46
Сьогодні, 1 квітня, відбувся брифінг заступника міського голови Дмитра Ткачука щодо ситуації з перевезенням пільговиків в громадському транспорті. 

Дмитро Ткачук повідомив, що з 1 квітня приватні перевізники відмовляються здійснювати пасажирські перевезення у Житомирі на попередніх умовах, погоджуються за свій рахунок здійснювати на пільгових умовах перевезення виключно дітей-сиріт, учасників АТО та членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО. 

За словами заступника міського голови, перевізники вимагають або переглянути тарифи або ж зменшити кількість пільгових категорій.
 

«Цього дня фахівці управління транспорту і зв’язку міської ради здійснили рейд-перевірку щодо скарг пасажирів на дії окремих водіїв маршрутних таксі, які відмовилися здійснювати пасажирські перевезення у Житомирі на пільгових умовах та розмістили відповідні оголошення у транспортних засобах», - інформує Житомирська міська рада.


За фактом перевірки було встановлено, що у маршрутних таксі №5, 11, 14, 30, 44, 58, дійсно, розміщено оголошення наступного змісту: «Шановні пасажири! У зв’язку з відсутністю компенсації за перевезення пільгових категорій громадян з 1 квітня 2019 року, за рахунок перевізника, будуть здійснюватись пільгові перевезення тільки дітей-сиріт, учасників АТО та членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО».

Водіям маршрутних таксі та пасажирам фахівці управління транспорту і зв’язку міської ради роз’яснили, що розміщені оголошення є незаконними, будь-яких рішень щодо скасування пільгового перевезення у Житомирі не приймалося.

«Відповідні акти щодо незаконних дій перевізників будуть складені. Питання розгляду вимог перевізників та врегулювання конфлікту буде розглянуто на найближчому засіданні виконавчого комітету», - запевняють у мерії.

















Поділитись

Новини по темі: