25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі член виборчої комісії накинувся на лейтенанта поліції

У Житомирі член виборчої комісії накинувся на лейтенанта поліції

  • 1 квітня, 2019 14:33
1 квітня уночі на одній з дільниць Житомира член виборчої комісії накинувся на лейтенанта поліції, яка зробила йому зауваження.

Як інформує ГУНП Житомирщини, подія сталася близько 1.30. Поліцейська знаходилась в окремій кімнаті приміщення дільничної виборчої комісії, коли туди зайшли двоє її членів, чоловік та жінка, та почали голосно і у грубій формі виказувати невдоволення тривалістю оформлення документів по підрахунку голосів. Лейтенант поліції зробила зауваження обом щодо етикету і дотримання порядку.
 

"Замість опанувати роздратування та взяти свої емоції під контроль, 55-річний чоловік накинувся на 24-річну поліцейську: спочатку з нецензурною лайкою, а за мить із з стусанами. Почав штовхати, хапати за одяг та тягати за волосся. Дебошир заспокоївся лише після попередження дівчини про застосування табельної зброї", - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.


На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала усі обставини події. Дебошира затримано.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.
Поділитись

Новини по темі: