19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі за 9,5 млн грн добудують спортзал для школярів. ФОТО

У Житомирі за 9,5 млн грн добудують спортзал для школярів. ФОТО

  • 19 березня, 2019 16:28
У Житомирі за 9,5 млн гривень добудують спортивний зал загальноосвітнбої школи №10, що знаходиться по Київському шосе, 37.

Як повідомили «Журналу Житомира» у мерії, тендер на продовження будівництва спортивної зали виграло ТОВ «Управляюча компанія «Комфорд-буд».
 

«На сьогоднішній день завершено роботи з улаштування фундаментів, зведено стіни, змонтована покрівля та встановлені металопластикові вікна. Активно проводяться внутрішні роботи: зроблені стяжки підлоги, поштукатурені та пошпакльовано стіни, стеля та укоси, змонтовано мережу внутрішньої каналізації, водопостачання, опалення та електрозабезпечення. Також розпочалися роботи з утеплення фасаду», - розповів директор школи Олександр Величко.


Планується ще облаштувати цокольні приміщення, тамбур, ґанок та сходи. Крім того, передбачається зробити системи опалення та вентиляції. Підрядник ще має провести благоустрій території з облаштуванням тротуарів, доріжок та озелененням.

Нагадаємо, Управління капітального будівництва Житомирської міської ради за 1,5 млн грн замовило виготовлення проекту будівництва нового корпусу гуманітарної гімназії №23.













Поділитись

Новини по темі: