29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі стартувала масштабна реконструкція набережної Тетерева. ФОТО

У Житомирі стартувала масштабна реконструкція набережної Тетерева. ФОТО

  • 14 березня, 2019 16:10
У Житомирі в парку імені Гагаріна стартував капітальний ремонт та благоустрій території набережної річки Тетерів. Фотографії будівельних робіт в соцмережі Facebook опублікував Валерій Скорілов.

Як повідомляв «Журнал Житомира», проектом передбачається капітальний ремонт сходів Шодуара, створення дитячого майданчика з гойдалками, гірками, амфітеатру зі сценою (з можливістю проведення невеликих виступів та організації літнього кінотеатру), велосипедних доріжок, а також смуги для автомобілів.

Облаштовується і нижній рівень набережній з місцями для сидіння і фотолюмінесцентним покриттям в мощенні. Також реконструкція торкнеться човнової станції і понтонного причалу біля неї.

Відремонтують ротонду з альтанкою і оновлять доріжки до них. Багато різноманітного озеленення, місць для відпочинку і спорту. Для рибалок облаштують невеликі місця безпосередньо біля річки.

Нагадаємо, на реконструкцію набережної уздовж річки Тетерів Європейський Союз виділив Житомиру 12 млн гривень. Вартість першої черги реконструкції оцінюється в 33,6 млн гривень.





























Поділитись

Новини по темі: