26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Померли після першої чарки. У Коростишеві четверо чоловіків отруїлися горілкою

Померли після першої чарки. У Коростишеві четверо чоловіків отруїлися горілкою

  • 2 березня, 2019 15:06
  • 1

У Коростишеві внаслідок отруєння алкоголем загинуло 4 особи. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Дані щодо загибелі жителів Коростишева підтвердили й в ГУНП у Житомирській області. До поліції з заявою звернулася місцева жителька, яка повідомила, що не може зв’язатися зі своїм братом.

Під час перевірки поліцейські виявили у його будинку тіла чотирьох чоловіків. Під час огляду в одній з кімнат оселі було виявлено тіла чотирьох чоловіків, серед них і брат заявниці.

Наразі встановлено, що усі загиблі місцеві жителі, непрацюючі, 1968, 1965 та 1983 років народження. На їх тілах видимих тілесних ушкоджень не виявлено. Поліцейські експертно-криміналістичної лабораторії провели огляд та зафіксували усі обставини на місці події. Зокрема, вхідні двері у будинок були зачинені зсередини, слідів проникнення до приміщення іншим шляхом не виявлено. Обстановка у кімнаті, де знайшли померлих, вказувала на їх спільну вечерю з вживанням алкоголю”, - повідомили у прес-службі поліції.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Триває встановлення усіх обставин.

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

2 березня, 2019 15:38:38

Ось така п'янка на вулиці Лазо