19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Трагедія на Житомирщині: 21-річних хлопець зарізав свою мати

  • 26 лютого, 2019 12:47
  • 1
25 лютого у місті Бердичів рідний 21-річний хлопець зарізав свою рідну матір. Зловмисника затримали, йому загрожує до 15 років в'язниці. Про це повідомляє Головне управлінні Нацполіції Житомирської області.

«Цього дня у квартирі між матір’ю та сином виникла сімейна сварка на побутовому ґрунті. Подібні непорозуміння, за зібраними поліцією свідченнями, виникали у родині час від часу. У якийсь момент молодик схопився за ножа й кілька разів ударив матір. Також дісталося й вітчиму, який намагався захистити жінку. Він же й викликав на місце події "швидку"», - інформує поліція.

У ході огляду тіла жінки поліцейські зафіксували кілька колото-різаних ран. 

Підозрюваного у тяжкому злочині молодого чоловіка поліцейські затримали. Свою вину затриманий визнав, однак чітко пояснити скоєне не може.

Подію кваліфіковано за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Також слідчі визначаються з правовою кваліфікацію спричинення молодиком поранень вітчиму.

За чинним законодавством за умисне позбавлення життя людини винуватцеві може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

26 лютого, 2019 18:52:57

Заголовок поправте