25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

В Житомирі безхатченко насмерть замерз в туалеті

  • 6 лютого, 2019 20:46
В Житомирі безхатченко, замерз в закинутому туалеті, в який перебрався жити з настанням холодів. Про це написала житомирська газета "Ехо".

Місцева мешканка Юлія помітила безхатченка за гаражами по вулиці Якіра (нині Троянівська) ще восени. Він жив там у халабуді, яку спорудив власноруч, а коли похолодало - перебрався жити до закинутої вбиральні неподалік.

Юлія розповідає, що чоловік - його звали Микола - не був агресивним чи алкоголіком. Вона жаліла його і допомагала, чим могла: носила гарячу їжу та напої. Звернулася до дільничого, але той відповів, що силоміць забрати чоловіка не можна з того туалету.

Від безхатьченка жінка дізналася, що в нього є родина.

Через холоди в туалеті Микола був хворий - він постійно кашляв. Юлія зверталася на місцеву радіостанцію, яка розповіла про замерзаючого чоловіка, який живе в туалеті. Але допомогти йому не встигли.

"Коли вдарили нещодавні морози, безхатька Миколи не стало - він просто замерз у своїй смердючій будці" - розповідає жінка.

Юля дізналася від очевидців, що приїжджала "Швидка" і забрала захололе тіло.

Нещодавно ми повідомляли про те, що з'явилися нові подробиці смерті студентки під Житомиром. Журналісти показали місце загибелі дівчини і пройшли по її шляху.
Поділитись

Новини по темі: