23 квітня, 2024
Ми в соцмережах

ОДА вирішила вивести на чисту воду перевізників, що нелегально працюють на Житомирщині

  • 31 січня, 2019 8:59
  • 1
Житомирська облдержадміністрація, Укртрансбезпека, Патрульна поліція та перевізники об’єднають свої зусилля задля виявлення нелегальних перевізників на Житомирщині.

Про це 30 січня говорили на засіданні робочої групи з питань функціонування ринку пасажирських перевезень, які працюють поза межами правового поля, передає прес-служба ОДА.
 

«На сьогодні стоять чіткі завдання стосовно виявлення і зменшення кількості нелегальних перевізників. Ми маємо зібрати максимальну інформацію про тих суб’єктів господарювання, які під виглядом нерегулярних перевезень здійснюють перевезення за регулярними маршрутами. Саме ви, перевізники, найкраще знаєте, де, з якого населеного пункту і якими транспортними засобами відбуваються такі порушення. Впевнений, що спільно з вами, Укртрансбезпекою, Патрульною поліцією ми зможемо вивести їх "на чисту воду" та притягнути до відповідальності», – наголосив начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Роман Крисюк.


За словами начальника Укртрансбезпеки у Житомирській області Юрія Осіпова, у минулому році було проведено перевірку 5 тисяч автобусів, 10% з яких виявилися «нелегалами» – не мали документів для перевезення на конкретних маршрутах. Вони були притягнуті до відповідальності.

Також виявили 70 фактів надання транспортних послуг без державної реєстрації на перевезення. Такі справи були направлені до суду.

Учасники робочої групи обговорили питання, з якими стикаються перевізники через «нелегалів», необхідні зміни у законодавство, а також скоординували свої дії.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

31 січня, 2019 18:23:14

Здогадуєтесь, що посприяло цьому? Так, смерть дівчини під Олевськом. Скільки ще вам треба смертей?