28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Мер Житомира звільнив двох чиновників: управління транспорту та КП «УАШ» залишилися без начальників

Мер Житомира звільнив двох чиновників: управління транспорту та КП «УАШ» залишилися без начальників

  • 29 січня, 2019 17:44
Міський голова Житомира Сергій Сухомлин звільнив Михайла Грищука з посади начальника управління транспорту і зв'язку міськради. Відповідне розпорядження мер міста підписав 28 січня.

"Розглянувши заяву Грищука М.В. про звільнення з займаної посади: Звільнити 31 січня 2019 року Грищука Михайла Володимировича, начальника управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради за власним бажанням", - йдеться у документі, розміщенному на сайті міської ради.

Іншим своїм розпорядженням від 25 січня мер звільнив начальника комунального підприємства "Управління автомобільниш шляхів" Сергія Янушевича.

"Розглянувши заяву Янушевича С.М. про звільнення з займаної посади, відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: Звільнити 31 січня 2019 року Янушевича Сергія Миколайовича, начальника комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради з займаної посади за угодою сторін, пункт 1 статті 36 Кодексу законів про працю України та припинити з ним контракт", - йдеться у розпорядженні.

Михайло Грищук

Сергій Янушевич
Поділитись

Новини по темі: