25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У лісі на Житомирщині знайшли тіло студентки. Дівчина, ймовірно, померла від переохолодження

У лісі на Житомирщині знайшли тіло студентки. Дівчина, ймовірно, померла від переохолодження

  • 17 січня, 2019 17:06
В Олевському районі Житомирської області на 21-му році трагічно обірвалося життя студенти IV курсу Новоград-Волинського медичного коледжу Ірини Дворецької.

Про це 15 січня на своєму сайті поінформував Новоград-Волинський медичний коледж, передає Житомир інфо.

«Гірка звістка про непоправну втрату сколихнула колектив медичного коледжу. На 21-му році трагічно обірвалося життя студентки IV курсу Ірини Дворецької. Згадуємо її як веселу і доброзичливу людину, співчутливу до чужого горя, з якою можна було розділити і радість і смуток. У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу її близьких та рідних. Нехай Господь дарує їй вічне життя у Царстві Небеснім», - йдеться на сайті коледжу.

Керівник прес-служби ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко 17 січня розповіла, що 10 січня дівчину в лісовому масиві знайшов батько.
 

«10 січня між селами Перга та Рудня Хочинська у лісовому масиві було виявлено тіло дівчини, 1998 р.н. За висновком судово-медичної експертизи, смерть настала через переохолодження внутрішніх органів. За цим фактом розпочато кримінальне провадження, триває перевірка обставин. Про зникнення дівчини до поліції повідомив староста села Рудня Хочинська 8 січня. Знайшов її батько, лісник, 10 січня», - розповіла Алла Ващенко.



Ірина Дворецька
Поділитись

Новини по темі: