25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На ремонті траси Житомир – Могилів-Подільський вкрали майже 900 тис. грн – прокуратура

На ремонті траси Житомир – Могилів-Подільський вкрали майже 900 тис. грн – прокуратура

  • 8 січня, 2019 17:08
  • 1
Директор приватного підприємства, яке займалось ремонтом автодороги державного значення Житомир – Могилів-Подільський, підозрюється у привласненні понад 890 тис. грн бюджетних коштів.

Про це "Журналу Житомира" повідомили в прес-службі прокуратури Житомирської області.

"Досудовим розслідуванням установлено, що директор, з метою заволодіння державними коштами, виділеними на ремонт дороги, у травні 2016 року надав комітету з конкурсних торгів Служби автомобільних доріг в Житомирській області завідомо недостовірну інформацію про те, що асфальтобетонний завод перебуває у власності його приватного підприємства. У подальшому, використовуючи недостовірну документацію, безпідставно включив амортизаційні витрати ніби на виконаний заводом обсяг робіт", – йдеться у повідомленні.
    
За інформацією прокуратури, унаслідок протиправних дій директора приватного підприємства, майже на 894 тис. грн завищено вартість асфальтобетонної суміші, яка була використана під час поточного ремонту автодороги.

На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та вживаються заходи для відшкодування завданих збитків.

Як повідомлялося, раніше чиновник Житомирського автодору відзвітував про проведення ремонту доріг, якого насправді не було.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

наталия
8 січня, 2019 18:43:57

"Добрий поточний ремонт доріг", "якісний", вже ями є. Ще такі, що об'їзжати потрібно.