29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Мати і дитина отруїлися чадним газом під час пожежі в Коростені. Хлопчика врятувати не вдалося. ФОТО

Мати і дитина отруїлися чадним газом під час пожежі в Коростені. Хлопчика врятувати не вдалося. ФОТО

  • 13 грудня, 2018 14:06
Сьогодні зранку, 13 грудня, в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку в місті Коростень спалахнула пожежа. На місці події працювали 6 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки.

Про це «Журналу Житомира» повідомили в областному управлінні ДСНС.

«13 грудня о 10:55 до Служби порятунку «101» м. Коростень надійшло повідомлення про пожежу в квартирі. Одразу на місце події було спрямовано вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю за вказаною адресою з’ясувалося, що з квартири на 4 поверсі виходить сильний дим. Загрози іншим мешканцям будинку не було, вони самостійно вийшли на свіже повітря. Пожежу локалізовано об 11:09, ліквідація відбулась об 11:50», - інформує ДСНС.

Осередок пожежі знаходився в одній із кімнат – там горів диван. В іншій же кімнаті рятувальники виявили без свідомості мати та її 4-річного сина. Вони одразу винесли їх на сходовий майданчик та до приїзду медиків надавали потерпілим долікарську допомогу. 

Каретою швидкої допомоги постраждалих було доправлено до реанімаційного відділення центральної міської лікарні. На жаль, дитина померла. Причина пожежі встановлюється фахівцями.







 
Поділитись

Новини по темі: