26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Наслідки ожеледиці: за добу до травмпунктів Житомира звернулися понад 100 осіб

Наслідки ожеледиці: за добу до травмпунктів Житомира звернулися понад 100 осіб

  • 27 листопада, 2018 10:00
Через погіршення погодних умов та сильну ожеледицю до травмпунктів Житомира з переломами та забоями звернулися понад 170 людей. Таку статистику зафіксували у міській раді за останніх чотири дні. 

За інформацією управління охорони здоров’я міської ради, основна причина звернень житомирян – падіння. Люди звертаються до медиків з переломами та забоями, інформує Times.zt.

Найбільше житомирян звернулися до травмпунктів міста саме 25 листопада, коли ожеледиця перетворила дороги та тротуари у суцільну ковзанку

Зокрема, 22 листопада до лікарень міста через травматизм внаслідок падінь звернулося 22 людини. Ще 20 житомирян прийшли до травмпунктів 23 листопада. 24 листопада ситуація погіршилася – медики зафіксували 25 звернень від місцевих жителів. Але найкритичніша ситуація була саме у неділю, 25 листопада. У цей день до медичних закладів звернулися 104 людини. 

У міській раді переконують, що ситуацію будуть моніторити щодня. Крім того, у травмованих людей запитують місця падіння для того, аби звернути увагу на проблемні райони та виправити ситуацію.
Поділитись

Новини по темі: