19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція впіймала колишнього «зека», який займався в Житомирі крадіжками та пограбуваннями

Поліція впіймала колишнього «зека», який займався в Житомирі крадіжками та пограбуваннями

  • 9 листопада, 2018 11:26
Поліцейські затримали в Житомирі 43-річного чоловіка, який причетний до пограбування житомирянина та крадіжок з автомобілів. Затриманому може загрожувати до 4 років позбавлення волі.

«До Житомирського відділу поліції 6 листопада звернувся 54-річний місцевий житель із повідомленням про пограбування. За словами чоловіка, увечері минулого дня незнайомець відібрав у нього сумку з документами, мобільним телефоном та іншими речами. З’ясовуючи обставини пограбування, працівники кримінальної поліції встановили, що того вечора заявник вживав спиртне. По дорозі додому його перестрів незнайомець, який запропонував його супроводити, аби дістатися додому. А потім, майже біля самого будинку, видер з рук сумку», - розповіли «Журналу Житомира» в ГУ Нацполіції Житомирської області.

У ході проведених заходів оперативники встановили причетність до пограбування 43-річного житомирянина. У нього вилучили частину викраденого майна – сумку, документи та інше. Свою провину він визнав.
 

«Чоловік вже був раніше засуджений за вчинення майнових злочинів та понад рік тому звільнився з місць позбавлення волі, - повідомив заступник начальника Житомирського відділу поліції Олександр Прокопчук. - Нині ми встановили, що він також причетний до двох крадіжок з автомобілів житомирян. Це, так би мовити, його "спеціалізація"».


Нині триває подальше досудове розслідування та перевірка щодо причетності чоловіка до інших правопорушень, учинених в Житомирі. 
Поділитись

Новини по темі: