20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Збив на смерть пішохода і втік: поліція розшукує на Житомирщині винуватця ДТП

Збив на смерть пішохода і втік: поліція розшукує на Житомирщині винуватця ДТП

  • 2 листопада, 2018 10:31
Поліція розшукує водія, який вчинив смертельну ДТП в місті Коростишів. Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася 1 листопада близько 22.40 по вул. Польовій.

"Нині відомо, що водій невстановленого автомобіля, ймовірно марки ВАЗ, рухаючись по вул. Семінарській у напрямку вул. Польової, здійснив наїзд на пішохода, який рухався назустріч по узбіччю дороги. Місце дорожньо-транспортної пригоди керманич відразу залишив, поїхавши геть", - розповіли "ЖЖ" в Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області.

Унаслідок  ДТП пішохід, 24-річний житель м. Коростишева, від отриманих травм загинув. Нині поліцейські встановлюють особу водія автомобіля – учасника ДТП та з’ясовують усі обставини події.

Якщо ви були очевидцем цієї дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз і маєте записи з відеореєстратора або володієте інформацією щодо обставин події, просимо звернутися до Коростишівського відділу поліції за адресою вул. Різдвяна, 7 або за телефонами (04130) 5-06-40, 096-720-92-12 чи 102.
Поділитись

Новини по темі: