19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • «Б'ють за російську мову!»: в ефірі пропагандистського росТБ заявили про безчинства в Житомирі

«Б'ють за російську мову!»: в ефірі пропагандистського росТБ заявили про безчинства в Житомирі

  • 31 жовтня, 2018 16:28
Російські пропагандисти використовували у своїй передачі розповідь чоловіка про ненависть до російськомовних в Житомирі. Фрагмент відео опублікований на сторінці Vitauskas у Twitter, повідомляє РБК-Україна.

В ефірі одного з ток-шоу російського Першого каналу показали російськомовного чоловіка, який повідомив, що він уродженець Житомира, але давно там не живе і розповів, що жителі цього міста можуть побити людину за російську мову.

Він навів приклад історії, яка нібито сталася в Житомирі в 2017 році, коли водій автобуса відмовився перевозити пасажира, який говорив російською мовою. Також чоловік повідомив про те, що в Житомирі за російську мову нещодавно побили пенсіонера, а житомирські таксисти відмовляються возити клієнтів, які говорять з ними російською мовою.

"А ось і дідусь розп'ятого хлопчика знайшовся", - так підписав відео автор публікації.

У коментарях користувачі відзначили, що чоловікові швидше за все заплатили за те, щоб він розповів неправду про місто Житомир.

"Добре відробляє свою бояру і пакет гречки", "За 100$ дідусь переконано розповість,що він зі Спартаком гладиаторствував", "Сам бачив: витягли російськомовних з автобуса і почали висмоктувати з них кров, потім зняли шкіру і зробили оббивку для салону", - написали в коментарях.
 
Поділитись

Новини по темі: