20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • У Житомирі на концерті групи «Юркеш» звучав панк-рок, попса і шансон. ВІДЕО

У Житомирі на концерті групи «Юркеш» звучав панк-рок, попса і шансон. ВІДЕО

  • 4 квітня, 2011 12:49
- Ми вітаємо тих сміливців, які сьогодні не побояться і зайдуть на Польову, - такими словами розпочав свій концерт в Житомирі Юрко Юрченко, соліст групи «Юркеш».

Як виявилося пізніше, з Польовою. у нього пов'язані не дуже приємні спогади - в цьому районі Житомира багато років тому йому доводилося тікати від бандитів.

Музикант каже, що з острахом поставився до новини, що концерт буде проходити саме тут. Але зізнається: коли потрапив у «Голден Гейт Паб», був приємно здивований рівнем закладу.

Враховуючи те, що концерт проходив 1-го квітня, крім виконання своїх пісень, музиканти багато жартували та імпровізували. Почали виступ ламбадою, потім виконали уривок з пісні Тіни Кароль "Шиншила", згадали Лепса і представили український шансон власного виробництва. А своїй дружині-житомирянці соліст групи присвятив рядки «Я куплю тобі дім біля ставка в Станишівці».

У цілому, у клубі панувала затишна атмосфера, адже бажаючих подивитися виступ зібралося не дуже багато. Зал ледве був заповнений: чи то шанувальників групи в Житомирі небагато, чи то афішу сприйняли, як першоквітневий жарт. Але ті, хто прийшов, не пошкодували: багато хто відразу пустилися в танок і в унісон з музикантами співали улюблені пісні.

Оксана Трокоз, «Журнал Житомира»










Поділитись

Новини по темі: