18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • 29-річну жінку півроку тримали в сексуальному рабстві і продали за 10 тисяч

29-річну жінку півроку тримали в сексуальному рабстві і продали за 10 тисяч

  • 15 березня, 2011 14:28
Мешканку Житомирської області півроку тримали в сексуальному рабстві, а потім продали за 10 тисяч гривень. Про це «Журналу Житомира» повідомляє прес-служба УМВС України в Чернівецькій області.

У відділ по боротьбі з кіберзлочинністю і торгівлею людьми УМВС України в Чернівецькій області надійшла інформація про те, що в одному з сіл Глибоцького району проживає 56-річний чоловік, у якого без прописки проживає 30-річний чоловік.

Також було відзначено, що цей громадянин систематично вживає алкогольні напої, створивши при цьому в будинку господаря кубло для надання сексуальних послуг. Дана інформація підтвердилася.

Також стало відомо, що за цією адресою незаконно утримують 29-річну жительку Житомирської області, яку змушують надавати сексуальних послуг особам, які приходять в будинок в якості клієнтів.

У ході оперативних заходів стало відомо, що чоловіки хочуть продати жінку для подальшої сексуальної експлуатації в країнах Європи.

Щоб не допустити вивезення жінки за кордон, правоохоронці провели спецоперацію. На трасі Чернівці-Порубне зловмисники продали жінку за 10 тисяч гривень невідомій громадянці. Відразу після угоди, продавців затримали працівники міліції.

За словами потерпілої, шість місяців тому вона приїхала на заробітки до Чернівців з Житомирської області.

Жінка в жовтні 2010 року познайомилася з 30-річним чоловіком, який запропонував їй жити разом. Після знайомства з нею чоловік вивіз її в село до свого 56-річного знайомого. У будинку жінку утримували, застосовуючи фізичну силу, забороняли їй виходити з будинку і спілкуватися з людьми.

Також зловмисники, погрожуючи фізичною розправою, примушували рабиню надавати сексуальні послуги невідомим особам. У Житомирській області у 29-річної жінки є 6-річний син, який проживає з її батьками. Перебуваючи в полоні, жінка неодноразово намагалася покінчити життя самогубством.

За даним фактом порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 149 (Торгівля людьми або незаконна угода щодо передачі людини) Кримінального кодексу України.

Обидва чоловіки раніше судимі, так 56-річний чоловік за гратами побував майже 15 років.
Поділитись

Новини по темі: