20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Афіша
  • Житомир стане першим містом де Mad Heads XL презентує свій новий альбом

Житомир стане першим містом де Mad Heads XL презентує свій новий альбом

  • 1 березня, 2011 16:55
4 березня у Golden Gate Pub пройде концерт українського гурту Mad Heads XL. Хлопці зробили виключення для нашого міста і презентуватимуть нову концертну програму "УраїнSKA".

Офіційний сайт гурту Mad Heads XL повідомляє наступне:

"Нарешті наші студійні зусилля над альбомом народних пісень "УкраїнSKA" увінчалися успіхом. Запис закінчено, і тепер ми очікуємо від рекордингової компанії інформації про те, коли власне з'явиться диск. Цю радісну звістку ми повідомимо одразу, як тільки знатимемо самі.

Тим часом, ми вирішили не давати концертів з програмою "УраїнSKA" до офіційного виходу диску. Тому всім прихильникам фолькльору в нашому виконанні доведеться почекати, потерпіти і захотіти ще сильніше! Найближчим часом в докерських клубах - тільки наші власні пісні. Виключення ми зробимо лише для слухачів  у Житомирі, де виступатимемо 4 березня - там прозвучить найкраще з обох концертних програм."

Початок: 21:00, 4 березня (п'ятниця)

Місце: Golden Gate Pub, вул. Кибальчича, 9 (РК "ФОК")

Попередній продаж квитків: 48-49-50


Група MAD HEADS XL утворилася в лютому 2004 року на базі відомого українського тріо Mad Heads. До гітари, контрабасу та барабанів додалася потужна духова секція, до шаленого рок-н-рольного драйву – нові музичні фарби, серед яких найбільш помітно виділялися ска та регі, з’явилися також елементи українського фолку.

Та найголовніше, це потужна позитивна енергія і оптимізм, якими сповнена музика групи, а також вміння музикантів перетворювати свої виступи на яскраві концертні шоу, що не лишають байдужих ані у маленькому клубі, ані на великій площі, заповненій десятками тисяч людей.

На стадіонах, центральних площах міст, у спортивних палацах – група скрізь піднімала людей у масові танці, запалювала посмішки, піднімала настрій і вселяла в серця оптимізм. Життєва позиція MAD HEADS XL вперше була викладена у пісні «Надія є», яка стала одним з найбільших українських хітів.

Концерт у Житомирі
Поділитись

Новини по темі: