28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Афіша
  • У Житомирському клубі елітарного кіно покажуть драму «Легенда про піаніста»

У Житомирському клубі елітарного кіно покажуть драму «Легенда про піаніста»

  • 1 березня, 2011 15:57
Музичну драму «Легенда про піаніста» італійського режисера Джузеппе Торнаторе покажуть 3 березня а Клубі елітарного кіно.

Час: 3 березня (четвер), 18.30
Місце: гуртожиток училища культури
Адреса: вул. 1 травня 19/22 а
У програмі: Обмін фільмами, слово кінознавця, спілкування
Клубний внесок - 10 грн.

Сюжет: Це фільм-епопея, бо на одному-єдиному кораблі вмістилася ціла епоха, цілий світ. Дивовижний світ музики, дружби, любові, страждання, що проходять перед очима героїв протягом багатьох років. Це історія геніального піаніста, який народився і все життя прожив на кораблі, де він прославився грою на роялі. Оповідання ведеться від імені його друга-сурмача, який грав з ним в оркестрі.

Почалося все з того, що в перший день 20-го сторіччя на пароплаві «Вірджинія» в коробці з-під лимонів було знайдено немовля. Хлопчик виріс і провів все своє життя на величезному океанському лайнері, що курсує між Америкою і Європою, жодного разу не зійшовши на берег.
Загадковим чином навчившись грати на роялі, Денні Будманн Т. Д. Лимон 1900-й став справжнім віртуозом і розважав публіку, граючи в ресторанному оркестрі. З ним пов'язані приголомшливі історії, а його життя перетворилося на красиву легенду.


Поділитись

Новини по темі: