19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Незважаючи на рішення суду житомирська прокуратура відмовляється відпускати власника «клубка»

Незважаючи на рішення суду житомирська прокуратура відмовляється відпускати власника «клубка»

  • 17 лютого, 2011 14:28
Житомирська прокуратура, незважаючи на рішення суду, відмовляється звільняти власника інтернет-клубу «Клубок» Дмитра Камінського.

Як повідомляв «Журнал Житомира», 9 лютого Апеляційний суд Житомира скасував рішення Короловського районного суду про утримання Камінського під вартою. Незважаючи на це, власник інтернет-клубу «Клубок» до цих пір знаходиться в слідчому ізоляторі.

"Нагадаємо, що Дмитра Камінського прокуратура звинувачує у побитті співробітника міліції. Мужній міліціонер «постраждав» від руки злісного порушника Закону під час виконання свого обов'язку, який виглядає, чомусь, як звичайний грабіж. " - Пише в своїй статті Діана Мінаєва, газета 20 хвилин.

26 січня співробітники міліції та прокуратури «наїхали» на інтернет -клуб на Бердичівській. Без всяких пояснень з клубу оперативники винесли 51 комп'ютер.

Пізніше прокуратура оприлюднила офіційну версію цієї сваволі. В інтернет-клубі нібито були порушені всілякі санітарні норми, використовувалися неліцензійні програми і навіть порушувалися якісь загадкові норми Закону «Про захист суспільної моралі».

Дмитро Камінський в свою чергу всіляко перешкоджав «законній» перевірці інтернет-клубу і, мало того, захопивши в заручники міліціонерів, працівників прокуратури та неповнолітніх відвідувачів, насильно утримував їх у приміщенні клубу три години.

На наступний день після події Дмитро Камінський з'явився в прокуратуру для дачі пояснень і більше додому не повернувся. Для початку його затримали на три доби, а потім відправили за грати в СІЗО.

Незважаючи на всі зусилля прокурора виставити Дмитра Камінського злісним порушником закону і фактично терористом, його докази виявилися для Апеляційного суду непереконливими. Рішення Королівського районного суду про утримання Дмитра Камінського під вартою скасували.

Але з якихось загадкових причин виконати його просто «забули». До цього дня Дмитро Камінський знаходиться в СІЗО без всяких офіційних і неофіційних пояснень. «Незручні» для прокуратури рішення суду в Житомирі просто не виконуються.

Поділитись

Новини по темі: