24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі злий бультер'єр взяв у заручники мешканців приватного будинку.

У Житомирі злий бультер'єр взяв у заручники мешканців приватного будинку.

  • 27 січня, 2011 21:59
У Житомирі у мікрорайоні Мальованка, злий собака взяв у заручники жителів приватного сектора.

Вже другий день мешканці будинку в провулку Якубця, 9/2 не можуть вийти з будинку на вулицю. Сім'ю Науменко в заручниках тримає злий бультер'єр.

За словами мешканців, вона народила вночі в будці їх собаки кілька цуценят і тепер нападає на всіх, хто заходить у двір. Собака вже розірвала домашнього пса Світлани, і ледь не покусала сина.

Постраждав і сусідський кіт.

Ще вчора жінка дзвонила в МНС, де їй пообіцяли до ранку допомогти. Після обіду, здогадавшись, що рятувальники про неї забули, мешканка зателефонувала знову. Вже другий черговий сказав, що нічим не зможе допомогти, тому що вона проживає в приватному секторі і порадив звернутися до міськвиконкому в службу 15-80.

Там жінці сказали почекати до весни, не забувати годувати собаку. У міській раді Світлані теж не сказали нічого втішного. Те, що вона вранці не вийшла на роботу, а її син не пішов до школи нікого не хвилювало.

Сьогодні ввечері, знайшлася господиня бультер'єра, який протягом двох днів наводив жах на мешканців будинку. Ні служба МНС, ні мерія так і не змогли допомогти наляканій жінці і дитині.

Господиня собаки спокійно зібрала в пакет цуценят і, полаяла бультер'єра, "врятувала з полону" своїх сусідів.
Поділитись

Новини по темі: