28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі захопили інтернет-клуб. Власники називають це рейдерством. Міліція вилучає техніку АУДІО

У Житомирі захопили інтернет-клуб. Власники називають це рейдерством. Міліція вилучає техніку АУДІО

  • 26 січня, 2011 18:14
Як повідомили «Журналу Житомира» очевидці, відбувалося все за таким сценарієм: близько 12.00 в клуб прийшли люди, які представилися працівниками прокуратури. Власникам повідомили, що проводять перевірку, тому збираються вилучити сервер і комп'ютери. 

- Вилучення комп'ютерів - це автоматичне банкрутство, зупинка роботи закладу, - говорить очевидець. - Власнику клубу Дмитру Камінському не пред'явили документів, на підставі яких проводиться перевірка. Після цього Камінський викликав міліцію. 



Співробітники прокуратури на 2 години закрили клуб, в якому знаходилися адміністрація і відвідувачі. Деякий час по тому приїхала міліція і співробітники МНС, які зламали двері. Чотирьох працівників клубу і співвласника закладу Дмитра Камінського відвезли до Корольовського райвідділу міліції. 

Зі слів лейтенанта міліції Богдана Семенчука, який охороняв вхід, в приміщенні проводиться огляд співробітниками Королівського райвідділу. Інший представник силових органів, який не побажав представитись, повідомив журналістам «Журналу Житомира», що в клубі проводяться слідчі дії, а для отримання інформації порадив звертатися до міліції з письмовими запитами.

Поділитись

Новини по темі: