25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Рижук пообіцяв наступного року реконструювати центральний стадіон в Житомирі

Рижук пообіцяв наступного року реконструювати центральний стадіон в Житомирі

  • 23 грудня, 2010 17:53
Реконструкція Центрального житомирського стадіону "Полісся" та відродження футболу розпочнеться вже в наступному 2011 році.

Про це сьогодні, 23 грудня, заявив голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук під час своєї прес-конференції.

 - Ми плануємо створити фонд розвитку фізкультури і спорту в Житомирській області. Коли ми акумулюємо в ньому хоча б 10-15 мільйонів гривень, то в першу чергу використаємо їх на будівництво спеціалізованих спортивних майданчиків для молоді, і на реконструкцію футбольного стадіону в Житомирі. Паралельно з цим ми будемо відроджувати футбольну команду. Але хочу зазначити, що ми не будемо запрошувати різних інородців, - сказав Сергій Рижук.

Варто зазначити, що Сергій Рижук - це вже другий губернатор Житомирщини, який обіцяє почати реконструкцію стадіону в Житомирі. Два роки тому його попередник Юрій Забела також обіцяв зробити подарунок житомирським любителям футболу «вже в наступному році». Але «віз і нині там» ...


Нагадаємо, вчора, мер Житомира Володимир Дебой відвідав церемонію вручення стипендій кращим спортсменам міста. Мер пообіцяв, що з наступного року на спорт буде виділятися більше коштів.

- Та ситуація, яка є в Житомирі відносно спорту, щодо спортивних споруд досить невтішна. Я був у залах Авангарду, Динамо, басейну на бульварі, в спортивних школах. Всюди - стара матеріальна база і важке матеріальне становище. Це не є нормальною ситуацією в місті ... Але в наступному році ми плануємо значне збільшення фінансування. У першу чергу - за рахунок міського та обласного бюджетів. Спорт і фізкультура для нас є пріоритетними, - сказав Володимир Дебой.
Поділитись

Новини по темі: