27 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Святий Миколай у Житомирі на вихідних збиратиме подарунки

  • 16 грудня, 2010 16:07
Цими вихідними (18 і 19 грудня ) у Житомирі пройде благодійна Акція «Святий Миколай збирає подарунки». Протягом двох днів житомиряни зможуть передати іграшки, книжки, канцтовари і гроші для потреб вихованців дитячих будинків у Житомирі.

Як повідомляють "Журналу Житомира" організатори, Акція «Святий Миколай збирає подарунки» складається з декількох етапів. Так, у одній з соціальних мереж в Інтернеті пройшов благодійний аукціон «Купи прогулянку». В якості лотів молоді люди виставляли годинну прогулянку містом. 

Також відбудеться hand-made ярмарок – це виставка-продаж різноманітних виробів, які майстри зробили вручну. Зібрані гроші підуть в актив Акції.

Найпомітнішим компонентом свята стане парад волонтерів. Десятки активних молодих людей 18 і 19 грудня вийдуть на вулиці міста і пропонуватимуть житомирянам фінансово долучитись до свята благодійності. Впізнати волонтерів буде легко – всі вони будуть вдягнені в костями помічників Святого Миколая – яскраво-червоні капелюхи, шарфи і матимуть скриньки у руках. У кожного волонтера обов’язково буде бейдж з іменем.

За словами Юлії Пучич, координатора благодійної ініціативи «Світло Серця» організатори відповідально підійшли до процесу набору волонтерів. «Цього року добровольців буде не багато – близько 50. Ми свідомо зробили акцент не на кількість, а на якість людей. Кожен прийшов до нас сам, пройшов відповідну підготовку і дійсно хоче зробити маленьку, але благородну справу».

Поділитись

Новини по темі: