26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • КПУ та ВО Свобода мають намір пікетувати Житомирську міськраду

КПУ та ВО Свобода мають намір пікетувати Житомирську міськраду

  • 5 листопада, 2008 17:27
Завтра, 6 листопада, представники Комуністичної партії України та Всеукраїнського об’єднання «Свобода» мають намір пікетувати Житомирську міську раду в той час, як в стінах останньої триватиме сесія. Про це стало відомо «20 хвилинам» сьогодні, 5 листопада.

Як повідомив голова регіональної організації ВО «Свобода» Руслан Коцюбинський, причиною пікетування міськради його партією буде незгода з перейменуванням вулиці Котовського на вулицю Грушевського.

Як не дивно, з такою ж ідеєю виходитимуть під стіни міської ради і комуністи. Адже, як повідомила депутат Житомирської міськради, керівник міської організації КПУ Зінаїда Стрякіна, вони так само не згодні з перейменуванням.

Однак різниться тільки мотивація цих двох партій. Коли представники «Свободи» не згодні з перейменуванням вулиці через неповагу до Грушевського, то комуністи проти перейменування взагалі.

Нагадаємо, що перейменування вулиці Котовського на вулицю Грушевського після розгляду на виконкомі Житомирської міської ради внесене у порядок денний чергової сесії міськради, яка відбудеться завтра, 6 листопада, о 10-й годині.
Поділитись

Новини по темі: