28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі на реконструкцію обласного онкодиспансеру витратять ще 10 мільйонів гривень

У Житомирі на реконструкцію обласного онкодиспансеру витратять ще 10 мільйонів гривень

  • 22 листопада, 2021 17:50
Підрядник, що виконує реконструкцію Житомирського обласного диспансеру, отримає на проведення робіт ще 10,3 млн грн. Як повідомляється на ресурсі Prozorro, договір укладено з ТОВ "Уют Строй" через переговорну процедуру.

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА обґрунтував застосування переговорної процедури з попереднім підрядником.
 

"Виникла необхідність у закупівлі додаткових аналогічних робіт чи послуг у того самого учасника, що передбачені в основному договорі про закупівлю, який укладений за результатами проведення тендера та/або здійснюється протягом трьох років після укладення договору про закупівлю і загальна вартість таких робіт чи послуг не перевищує 50 відсотків ціни основного договору про закупівлю ... Виконання робіт попереднім виконавцем робіт по вищезазначеному об’єкту дозволить забезпечити сумісність та уникнення проблем технічного характеру, пов’язаних з експлуатацією змонтованих конструкцій, експлуатацією та обслуговування устаткування, обладнання; сумісність з рядом вже розпочатих будівельно-монтажних робіт, які потребують завершення", - йдеться в обґрунтуванні.


Попередній тендер на реконструкцію онкодиспансеру було укладено з ТОВ "Уют Строй" в грудні 2018 року. Вартість робіт - 69,5 млн грн.

ТОВ "Уют Строй" зареєстроване в Житомирі в 2012 році. Основний вид діяльності - будівництво житлових і нежитлових будівель. Статутний капітал 5 000 грн.

За інформацією Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, реконструкція будівлі онкодиспансеру з прибудовою до неї поліклініки триває вже 4 рік. 

"Терміни зумовлені необхідністю поетапного виконання робіт без припинення надання пацієнтам необхідного лікування. На сьогодні завершено будівельні роботи в приміщеннях ендоскопічного, лабораторного, поліклінічного, хіміотерапевтичного та амбулаторно-операційного відділень. Також за планом в онкодиспансері буде здійснено капітальний ремонт внутрішніх приміщень онкогінекологічного, рентгенологічного та мамологічного відділень", - наголошують в ОДА.

Поділитись

Новини по темі: