28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі з'явиться ще один «Епіцентр»: його хочуть звести на місці Панчішної фабрики

У Житомирі з'явиться ще один «Епіцентр»: його хочуть звести на місці Панчішної фабрики

  • 8 листопада, 2021 14:46
У Житомирі на території Панчішної фабрики планується будівництво торговельного комплексу "Епіцентр". Про це стало відомо з оголошення, що було розміщене 8 листопада на сайті міськради.

"Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо розроблення проєкту містобудівної документації: "Детальний план території для розміщення будівель торгівлі (торговельного комплексу) в межах вулиці Богунська та проспект Миру в м. Житомирі", - йдеться на сайті мерії.

Замовник розроблення детального плану території – ТОВ "Епіцентр К".

Гіпермаркет мають намір звести на земельній ділянці площею 7,3 га. Його площа складе близько 17 тис. кв. м. Проєктом передбачена парковка на 760 місць.



Письмові пропозиції або ж зауваження містяни можуть подати до 8 грудня замовнику ДПТ Департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради на адресу: 10031, м. Житомир, вул. Покровська, 6 та на електронну адресу: uma@zt-rada.gov.ua.

Громадські слухання відбудуться 8 грудня о 11:00 в Департаменті містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради (вул. Покровська, 6, 2-й поверх).
 

Передісторія


У березні 2021 року стало відомо, що Панчішну фабрику продають через високі відсотки за іпотекою та збитки.

У жовтні спецтехніка почала зносити виробничі приміщення підприємства.

За непідтвердженими даними, Панчішна фабрика продовжить випускати продукцію. У мережі ходять чутки про те, що обладнання перевезли до приміщень колишньої музичної фабрики.
Поділитись

Новини по темі: