26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі досі не ввели в експлуатацію дитсадок, який реконструювали 7 років

У Житомирі досі не ввели в експлуатацію дитсадок, який реконструювали 7 років

  • 3 листопада, 2021 8:36
Пройшло сім років від початку реконструкції житомирського дитячого садочку №32. Приміщення нарешті відреконструювали, але котельню не підключають до газопостачання і відповідно не можуть ввести дитсадок в експлуатацію.

Про це повідомляє suspilne.media з посиланням на начальника міського управління капітального будівництва В'ячеслава Глазунова.

Об'єкт планують підключити до газопостачання до 7 листопада.
 

"Тільки після того, як ми його введемо в експлуатацію, керівник закладу зможе оголосити тендер на закупівлю газу для садочку, а потім, якщо все буде успішно, почати виховний процес", – сказав В'ячеслав Глазунов.


Представниця АТ "Житомиргаз" Юлія Петришена говорить, що свої обов'язки з газифікації об'єкта працівники підприємства виконали.
 

"Відповідно до договірних відносин, АТ "Житомиргаз" виконало повний комплекс газифікації ще влітку, але, відповідно того ж договору, після проплати здійснюється і врізка, і пуск газу. Саме цей об’єм робіт запланований на цей тиждень, зокрема на четвер. Тому роботи йдуть планово", – розповіла Юлія Петришена.


Організація, яка виконує реконструкцію дитсадка, додатково спрямувала гроші на підключення котельні цього об'єкта до газопостачання.
 

"Треба стару газову трубу, яка йде через житловий будинок поряд, заглушити. Є одна організація в Україні, яка займається цією роботою. На 4 листопада "Житомиргаз" і ця організація мають цю роботу виконати. Після цього садочок укладає договір на постачання газу", – сказав представник підрядника Андрій Корзун.


За словами директорки дитсадка, заклад обладнаний всім необхідним. Для роботи не вистачає лише опалення.
 

"Ми закупили меблі, ми закупили іграшки, ми зробили внутрішнє оздоблення, пошили тюлі та штори, інше дрібне обладнання. Все, що потрібно для роботи садочка у нас є, і воно закуплене", – сказала директорка дитсадка №32 Олена Бура.


Тендер на реконструкцію дитячого садочка провели у 2014 році. Згодом через брак грошей ремонтні роботи припинили. Реконструкцію відновили на початку 2017 року і завершили в травні 2021 року. Загальна вартість реконструкції дитячого садочка – 41 мільйон гривень. 
 
Поділитись

Новини по темі: