29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Народила та сховала тіло в пакеті: у Житомирі розслідують загадкову смерть немовля

Народила та сховала тіло в пакеті: у Житомирі розслідують загадкову смерть немовля

  • 8 жовтня, 2021 11:54
7 жовтня до поліції звернулась житомирянка із повідомленням про смерть новонародженої дитини її 27-річної доньки в одній з лікарень Житомира. Під час перевірки поліцейські встановили, що пологи у жінки відбулися декілька тижнів назад і поза межами медичної установи.

Про це "Журналу Житомира" повідомили в ГУ Нацполіції в Житомирській області.
 

"Під час першочергової перевірки у рамках відкритого кримінального провадження поліцейські Житомирського райуправління провели низку заходів. Так, було призначено комплексну експертизу щодо стану жінки. За відповідним висновком фахівців, вона дійсно мала вагітність, яка могла припинитись місяць-півтора тому. Більше відомостей буде отримано після досліджень, що призначені та ще тривають", - інформує пресслужба поліції.


Сама жінка пояснила, що у неї в серпні раптово під час прогулянки стався викидень. Тіло мертвонародженої дитини вона поклала в пакет і залишила на околиці міста.

Про це вона боялась розповісти рідним (співмешканцю та матері) і тому до останнього імітувала вагітність. Потім повідомила їм про смерть немовляти у лікарні нібито під час пологів.

Поліцейські встановили, що жінка не перебувала на обліку у медичній установі через вагітність. Попередня кваліфікація події – ст. 117 (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України.
Поділитись

Новини по темі: