19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • СБУ, поліція та рятувальники влаштували навчання на житомирському вокзалі. ФОТО

СБУ, поліція та рятувальники влаштували навчання на житомирському вокзалі. ФОТО

  • 25 червня, 2021 17:58
25 червня у Житомирі містяни біля залізничного вокзалу спостерігали скупчення рятувальників, поліції та інших силових структур. Як з'ясувалося, на вокзалі проводяться спеціальні навчання.

Відомо, що правоохоронні структури перевіряють залізничний вокзал на предмет антитерористичної захищеності.



"Наприкінці квітня ми анонсували масштабну перевірку антитерористичної і контрдиверсійної захищеності багатьох об’єктів на території нашої області. Сьогодні, 25 червня, в межах цієї масштабної перевірки триває раптове спеціальне тренування на об'єкті з масовим перебуванням людей – тобто, на залізничному вокзалі. Залізничний вокзал належить до стратегічно важливих об’єктів транспортної системи. Мета цього заходу – перевірка злагодженості дій усіх структур, залучених до антитерористичної системи", – розповіла в коментарі "Суспільне Житомир" речниця управління СБУ в Житомирській області Ірина Мартинюк.

Крім управління СБУ в Житомирській області, до перевірки долучилися підрозділи ДСНС та Нацполіції – у тому числі, вибухотехніки, кінологи та рота поліції спеціального призначення. Також задіяні патрульні поліцейські та медики.





Фото: Суспільне
Поділитись

Новини по темі: