18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Через аварію у Житомирі понад 100 будинків і 3 дитсадки досі без води

Через аварію у Житомирі понад 100 будинків і 3 дитсадки досі без води

  • 26 травня, 2021 11:23
Бригади водоканалу продовжують усувати наслідки вчорашньої аварії і ліквідовують 20 поривів. Наразі без водопостачання залишаються 27 багатоповерхових будинків і 120 приватних, а також 3 дитячих садочки.

Про це повідомляє Житомирська міська рада.
 

«Ми зіткнулися з викликом: унаслідок підвищення тиску в мережі на найбільш вразливих ділянках водогону вчора сталося більше 20 поривів. Наші працівники зуміли локалізувати місця усіх поривів та мобілізувати бригади, аби вночі відновити цілісність трубопроводів на вул. Космонавтів і вул. Зеленій. Сьогодні ми працюємо над ліквідацією наслідків усіх інших аварійних ситуацій. Дільниця з обслуговування водопровідних мереж зробить усе можливе, щоб відновити водопостачання за усіма адресами протягом доби», - каже директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін.


В мерії наголошують, що до будинків, які мають проблеми з водопостачанням, підвозять воду.
 

«Аварійна ситуація локалізовується і силами комунальних підприємств. Вчора було проведено спеціальну нараду…  Максимально докладемо зусилля для відновлення благоустрою на цих всіх об’єктах. Також проводяться заходи щодо підвозу води. Наразі працюють два автомобілі, які підвозять воду до тих будинків, у яких проблеми з водопостачанням», - каже заступник міського голови Олександр Шевчук.


Як повідомляв «Журнал Житомира», увечері 25 травня на насосній станції другого підйому сталася аварія.
Поділитись

Новини по темі: