17 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Zakaz.ua розширює можливості доставки у Житомирі

  • 21 травня, 2021 11:18
З 20 травня користувачі сервісу Zakaz.ua у Житомирі матимуть змогу купувати продукти онлайн у ще одній мережі гіпермаркетів – «Ашан». Замовлені товари доставить кур’єр додому чи в офіс у зручний час, а згодом можна буде обрати опцію самовивозу у магазині, що знаходиться на вул. Київській, 17.

На сайті auchan.zakaz.ua та у мобільному додатку сервісу Zakaz.ua можна обрати понад 21 000 товарів з широкого асортименту «Ашан» за цінами гіпермаркету. На платформах щодня оновлюється інформація про акції та їх тривалість, щоб усі бажаючі мали змогу скористатись вигідними пропозиціями. Після оформлення замовлення залишається лише вказати зручне вікно доставки, свою адресу та очікувати кур’єра. Оплата здійснюється онлайн після збору продуктів комплектувальниками сервісу чи готівкою кур’єрові.

Завдяки спеціальним термобоксам, усі товари зберігаються за належної температури від самого початку їх збирання з полиць магазину. Ашан гарантує свіжість та якість товарів, додатково комплектувальники також перевіряють строки придатності, а отже покупці отримують лише свіжу продукцію. Для всіх клієнтів, які здійснюватимуть покупки в «Ашан» вперше, буде діяти спеціальна пропозиція: дві безкоштовні доставки за умови замовлення від 300 грн.

«Zakaz.ua продовжує розвиватись, й сьогодні ми раді повідомити про підключення ще одного партнера у Житомирі. «Ашан» став третьою мережею, з якої ми доставляємо товари у цьому місті та його передмістях, то ж наші клієнти матимуть ще більше можливостей замовляти смачні та свіжі продукти з доставкою день у день», – коментує Андрій Курський, СЕО сервісу доставки продуктів Zakaz.ua.

 

«Мережа «Ашан» прагне створювати максимально комфортні умови для своїх покупців. Саме тому ми експериментуємо з новим форматом Ашан Pick Up Point, а також  активно співпрацюємо з нашим партнером Zakaz.ua, який від сьогодні запускає доставку продуктів з нашої мережі у Житомирі. Замовити товари з доставкою можна ще у 7 містах України, серед яких Київ, Одеса, Харків, Дніпро, Львів, Запоріжжя і Чернівці», – відзначає Анастасія Архипенко, керівник digital-проектів Ашан Рітейл Україна.

 

Довідка

Zakaz.ua – лідер на ринку доставки продуктів харчування в Україні. Компанія працює з 2010 року та надає послуги замовлення та доставки продуктів харчування від найбільших роздрібних продуктових мереж України: METRO, Ашан, NOVUS, MегаМаркет, Таврія В, ВОСТОРГ, VARUS, ЕКО маркет, City market. На сьогодні працює в 15-ти містах України, а також у Молдові (Кишинів) та Узбекистані (Ташкент).

Zakaz.ua працює як надійний партнер для продуктових мереж, водночас забезпечуючи своїх клієнтів зручним сервісом і високою якістю обслуговування. Власна IT-платформа дозволяє приймати, обробляти та доставляти замовлення максимально оперативно. Zakaz.ua виконує доставку замовлень кур'єрами, які пройшли навчання у власному тренінговому центрі.
Компанія здійснює доставку щодня в межах зручних двогодинних слотів, а також доставляє замовлення день у день. Замовляючи через сервіс Zakaz.ua, ціни на товари не відрізняються від цін на полицях магазинів-партнерів.

Zakaz розширює можливості доставки у Житомирі
Поділитись

Новини по темі: