25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житло для освітян і медиків Житомира: депутати передали земельну ділянку під забудову

Житло для освітян і медиків Житомира: депутати передали земельну ділянку під забудову

  • 17 травня, 2021 12:39
Житомирська міська рада передала земельну ділянку в провулку Червоному, 41-а компанії ДП «Фаворит ОПТ». Відповідне рішення депутати прийняли 17 травня під час позачергової сесії.

У мерії наголошують, що компанія-забудовник протягом трьох років має побудувати соціальне житло для медиків та освітян житомирської громади. 
 

«За пільговою ціною в 5800 грн за метр квадратний зможуть придбати квартири житомирські медики та освітяни. Списки та чергу формували профспілки, медичні та освітні кооперативи. Будинок зводитимуть за адресою провулок Червоний, 41. Минулого року цю ділянку виставляли на аукціон. Охочих не було. Нині ж проведено тендер», - сказав міський голова Сергій Сухомлин.




За умовами тендеру забудовник має передати освітнім та медичним кооперативам площу приміщень у 3,5 тисячі метрів квадратних. Це близько 70-ти квартир за пільговою ціною в 5800 грн за квадратний метр.

Нагадаємо, конкурс з визначення забудовника для будівництва на провулку Червоному, 41-а відбувся 31 березня. Участь у конкурсі надійшла лише від ДП «Фаворит ОПТ». Нагадаємо, власниками компанії є депутатка Житомирської міської ради Олена Розенблат та дружина її брата, екснардепа Борислава Розенблата - Жанна Розенблат.
Поділитись

Новини по темі: