29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • На завершення реконструкції Житомирського онкодиспансеру витратять 40 млн гривень

На завершення реконструкції Житомирського онкодиспансеру витратять 40 млн гривень

  • 8 квітня, 2021 8:38
Житомирський обласний онкологічний диспансер цього року включено до переліку об’єктів програми «Велике будівництво». Реконструкцію медичної установи планують завершити до кінця 2021 року. Про це 7 квітня під час брифінгу повідомила перша заступниця голови ОДА.

«Ми підходимо до проєкту реконструкції обласного онкодиспансеру комплексно, тому разом із реконструкцією здійснюється підготовка до встановлення сучасного лінійного прискорювача, який дозволить надавати променеву терапію онкохворим», – зазначила Наталія Остапченко.

Планується виконати капітальний ремонт внутрішніх приміщень хіміотерапевтичного, онкогенікологічного, рентгенологічного, мамологічного відділень онкодиспансера, а також на завершальній стадії – ремонтні роботи в приймальному відділенні. Повністю завершені будівельні роботи в приміщеннях ендоскопічного, лабораторного, поліклінічного та амбулаторно-операційного відділень онкодиспансера.
 

«Сьогодні ми розглядаємо декілька варіантів закупівлі обладнання для Обласного онкодиспансера. Це може бути або лізинг у співробітництві з одним із державних банків або державно-приватне партнерство», – підкреслила Наталія Остапченко.


Загалом на завершення реконструкції витратять 40,2 млн грн, з яких із Державного фонду регіонального розвитку передбачено 36,2 млн грн та 4 млн грн – із обласного бюджету.

Нагадаємо, департамент регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації оголосив тендер на реконструкцію Житомирського обласного онкологічного диспансеру для встановлення лінійного прискорювача.
Поділитись

Новини по темі: