23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Поліція провела рейд по маршруткам Житомира: перевіряли наявність масок у пасажирів і водіїв

Поліція провела рейд по маршруткам Житомира: перевіряли наявність масок у пасажирів і водіїв

  • 1 квітня, 2021 15:36
У Житомирі патрульні здійснили рейд по міським маршруткам та приміським автобусам: перевіряли кількість пасажирів і наявність в них захисних масок. Під перевірку потрапили і водії.

Про це "Журналу Житомира" 1 квітня повідомила патрульна поліція Житомирської області.
 

"Патрульні поліцейські здійснюють контроль за безпекою дорожнього руху під час надання послуг з перевезення пасажирів в умовах карантину. Особливу увагу інспектори приділяють контролю за наявністю у водіїв та пасажирів засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок та кількості пасажирів у салоні автобуса. Під час карантину кількість пасажирів у салоні повинна чітко відповідати кількості місць для сидіння", – йдеться у повідомленні.


У поліції наголошують, що під час перевірки маршруток більшість водіїв та пасажирів були в масках. 

"Переважна більшість водіїв дотримуються усіх карантинних вимог та відповідально ставляться до безпеки пасажирів. За порушення правил щодо карантину людей патрульні складають відносно порушників протокол за ст. 44-3 КУпАП", – зазначили правоохоронці.

Нагадаємо, злісним порушникам карантину будуть виносити на місці протоколи про штраф у 170 гривень, або постанову про штраф у 17 тисяч, якщо порушення зафіксовано в громадському транспорті або державній установі.









Фото: патрульна поліція
Поділитись

Новини по темі: