18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Вулиці Житомира на вихідних посиленно патрулювали правоохоронці. ФОТО

Вулиці Житомира на вихідних посиленно патрулювали правоохоронці. ФОТО

  • 29 березня, 2021 12:07
У суботу та неділю майже сотня поліцейських та нацгвардійців додатково вийшли на патрулювання Житомира. Очікуваний результат таких заходів – зниження вуличних правопорушень.

Як повідомили "Журналу Житомира" в поліції Житомирської області, правоохоронці під час патрулювання нагадували житомирянам та гостям міста про необхідність дотримання карантинних заходів. Загалом поспілкувалися з кількома сотнями жителів обласного центру та перевірили понад 120 закладів.
 

"Це вже систематичні відпрацювання обласного та районного центрів, які мають на меті зменшення кількості злочинів та правопорушень. Щовихідних ми збільшуємо кількість нарядів завдяки залученню додаткових патрулів. Уже навіть присутність на вулицях більшої кількості поліцейських дисциплінує громадян та має превентивний ефект, допомагає підтриманню належного рівня правопорядку та безпеки", – коментує начальник ГУ Національної поліції Житомирської області Юрій Олійник.


У більшості випадків містяни одразу реагували на зауваження та припиняли правопорушення. Утім, у разі відвертого ігнорування вимог карантинних обмежень, правоохоронці складали відповідні адміністративні матеріали. У результаті зафіксували 12 випадків порушення правил карантину (ч. 1 та ч. 2 ст. 44-3 КУпАП), з них 4 – у закладах торгівлі, громадського харчування та розваг.

Серед інших кількох десятків виявлених поліцейськими правопорушень – публічне розпиття спиртних напоїв, дрібне хуліганство тощо. Також поліцейські реагували за повідомленнями про домашнє насильство, у 7 випадках були складені відповідні адміністративні матеріали.















Фото: поліція
Поділитись

Новини по темі: