19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Депутати міськради вирішили об'єднати дві житомирські ДЮСШ

Депутати міськради вирішили об'єднати дві житомирські ДЮСШ

  • 26 березня, 2021 10:23
У Житомирі дитячо-юнацьку спортивну школу №1 приєднають до ДЮСШ №2. Відповідне рішення прийняли депутати на черговій сесії, інформує Житомирська міська рада.
 

«З метою підвищення якості освітніх послуг, що надаються громаді міста, створення належних та безпечних умов перебування дітей у навчальних закладах, задля подальшої економії та раціонального використання бюджетних коштів, міська рада вирішила, після проведення припинення життєдіяльності Дитячо-юнацької спортивної школи №1 змінити найменування «Дитячо-юнацька спортивна школа №2» на «Дитячо-юнацька спортивна школа Житомирської міської ради», – йдеться у рішенні.


Під час розгляду питання були надані роз’яснення: в приміщенні ДЮСШ №1 поки залишається відділення «Шахи», яке згодом переїде у нове виділене приміщення за адресою вул. Київська, 9 після проведення в ньому ремонтних робіт.

Департамент освіти на комісіях озвучив пропозицію передати вивільнені приміщення ДЮСШ №1 у користування ЗОШ №36 для утримання початкових класів, які перебувають наразі в приміщеннях ЖДНЗ №21.

У мерії зазначають, що вивільнення чотирьох приміщень ЖДНЗ №21 дасть змогу створити 60 додаткових місць для дітей раннього та дошкільного віку, розвантажити чергу та зняти перевантаження дітьми функціонуючих груп (на 100 місцях утримується 127 дітей).

«Буде забезпечено повне збереження та подальше цільове використання рухомого та нерухомого майна, що перебувало на балансі Дитячо-юнацької спортивної школи №1 та передати правонаступнику, виключно для задоволення освітніх потреб житомирської громади у системі позашкільної освіти міста зі спортивним та фізкультурно-оздоровчим напрямками», – наголошує міська рада.
Поділитись

Новини по темі: