19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

KFC у Житомирі: сервіс, ціни, враження. ФОТО

  • 11 лютого, 2021 23:39
Нещодавно у житомирському ТРЦ "Глобал" відкрився фастфуд "KFC". Житомиряни активно цікавились новим закладом та його ціновою політикою. Журналіст сайту Житомир Онлайн відвідав "KFC", аби поділитись своїми враженнями з читачами.
 

Сервіс та інтер'єр

На першому поверсі знаходяться каса, вікно видачі та кіоски самообслуговування. Клієнту треба підійти до каси, зробити своє замовлення та оплатити його. Касир видасть вам чек з номером замовлення й вже через декілька хвилин ви зможете його забрати у сусідньому віконці. Також можна зробити замовлення у кіоску самообслуговування, де термінал теж видасть вам чек.
 
Якщо ви не маєте з собою медичної маски, її можна за 5 гривень купити у касира. Зона харчування знаходиться на другому поверсі. Зала оформлена у стилі "Лофт", а через величезні панорамні вікна можна дивитись на місто. 
 
Варто визнати, що у "KFC" слідкують за чистотою у залі, а привітний персонал працює як налагоджений механізм. З пошуком місця спочатку можуть виникнути проблеми. Але ж це ресторан швидкого харчування, тому зайняті місця швидко звільняються.
КФС в Житомир

Ціни у житомирському "KFC" 

Звичайно, ресторан "KFC" спеціалізується на курятині, адже й називається він у перекладі з англійської як "Смажене курча з Кентуккі". Курячі ніжки тут коштують від 27 гривень, гострі крильця чи курячі стріпси - від 49 гривень за 3 штуки. До цього всього можна придбати соус на вибір: кетчуп, майонез, карі, сирний, барбекю, тартар, гірчичний, кисло-солодкий. Усі вони коштують по 9 гривень. 
 
Є тут:
  • бургери (від 40 грн)
  • картопля фрі (від 27 грн)
  • десерти (від 25 гривень).
З напоїв:
  • газована солодка вода на вибір (від 21 грн),
  • сік (17 грн),
  • кава (від 17 грн),
  • холодний та гарячий чай (30 грн та 24 грн відповідно).
  • З алкоголю є лише пиво (від 37 грн). 
 
Є скомпановані набори - відра (бакет) чи ланчбокси. Наприклад, Діскавері Бакет містить в собі 1 курячу ніжку, 2 гострих крильця, 1 курячий стріпс та малу картоплю фрі. Це б мало коштувати більше 100 гривень, але у такому наборі воно обійдеться вам у 79 гривень.
 
 
Саме такий бакет й придбав собі журналіст сайту. Найсмачнішим йому видався хрусткий курячий стріпс без кісток. Куряча ніжка теж виявилася хрусткою та смачною зовні, але здалася трохи недосмаженою всередині. Курячі крильця дуже гострі, тому без напою точно не обійтись. Загалом за Діскавері Бакет, малу Pepsi, соус "Тартар" та за участь у благодійній акції журналіст заплатив 124 гривні.
 
Фаст-фуд (швидка їжа) шкідливий для вашого здоров'я. Не зловживайте частим споживанням подібних речей.
 
Джерело Zhitomir Online
Поділитись

Новини по темі: