18 квітня, 2024
Ми в соцмережах

На Житомир знову насувається потужний снігопад

  • 9 лютого, 2021 17:56
Жителів Житомира та області попереджають про складні погодні умови: вночі 10 лютого знову очікується сильний снігопад. Про це повідомляє Житомирський обласний гідрометеоцентр.

"10 лютого. Хмарно. Вночі значний сніг. Вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 7-9 ℃ морозу, вдень 3-5 ℃ морозу", – інформують синоптики.

В управлінні з питань надзвичайних ситуацій наголошують, що такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць, роботи електричних мереж, комунального господарства, будівельних підприємств.

В період ускладнення погодних умов водіїв закликають утриматись від користування особистим автотранспортом, а при неможливості – бути максимально уважними.
 

Вантажівкам дозволили рух


Тим часом у Житомирській області 9 лютого о 15:00 зняли обмеження щодо руху великовантажного транспорту. Про це повідомляє поліція Житомирської області.
 

"До уваги водіїв! Станом на 15:20 9 лютого обмеження щодо руху великогабаритного та великовантажного транспорту дорогами Житомирщини знято. Будьте пильними та обережними!" – інформують правоохоронці.


Обмеження руху для вантажного транспорту було введено 8 лютого через потужний снігопад.
Поділитись

Новини по темі: