20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • «Невже так важко було підготуватися»: мерія Житомира критикує УК та ОСББ за слизькі тротуари

«Невже так важко було підготуватися»: мерія Житомира критикує УК та ОСББ за слизькі тротуари

  • 14 грудня, 2020 9:53
Влада Житомира незадоволена якістю прибирання та посипання міських вулиць і в неділю, 13 грудня, провела розширену нараду щодо подолання наслідків ожеледиці. 

Під час наради заступник міського голови розкритикував керуючі компанії та ОСББ, які мали б краще посипати прибудинкові території та провулки.
 

"Ми, як місто маємо забезпечити прибирання та посипання центральних вулиць, тобто проїзної частини. Тут ситуація дещо прогнозована: залучено усю техніку, люди працюють цілодобово. Але, що стосується прибудинкових територій та провулків, там є проблеми! Це пряма відповідальність керуючих компаній та ОСББ! Ви маєте забезпечити нормальне пересування громадян! Ну невже так важко було підготуватися. Вже який день ми спостерігаємо таку погоду! Що вам для цього потрібно?! Сьогодні спеціально ще раз питаю...кому що треба, будемо допомагати! Здоров'я людей для нас найвища цінність! Ми маємо об'єднатись і виконати свої обов'язки!" - наголосив заступник мера Житомира Сергій Кондратюк. 




Представники керуючих компаній та керівники ОСББ запевнили, що вони роблять усе можливе і посипають спеціальною сумішшю прибудинкові території.

У міській раді повідомили, що за вихідні інспекцією з благоустрою було видано 103 приписи щодо незадовільного стану прилеглих територій біля магазинів та закладів торгівлі. Усі, хто отримав припис у найшвидший час мають ліквідувати наслідки надзвичайної ситуації.
Поділитись

Новини по темі: