29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі переноситься відкриття скейт-парку: підрядник неякісно виконав роботи. ФОТО

У Житомирі переноситься відкриття скейт-парку: підрядник неякісно виконав роботи. ФОТО

  • 8 грудня, 2020 15:14
Відкриття першого у Житомирі скейт-парку переноситься: підрядна компанія повинна усунути недоліки і перекласти верхній шар покриття на майданчику.

Міська рада не прийматиме роботи, поки на майданчику не усунуть всі недоліки, передає видання Житомир інфо.
 

«Здача об’єкта переноситься. Ми його приймати поки що не будемо. Нас не влаштовує верхній шар покриття, він зроблений неякісно. На сьогодні претензія підряднику вже пішла. Він з нею погодився і зараз нам буде давати декілька варіантів, як він цю проблему буде усувати. Він нам зараз каже, що це сталось через погодні умови. Всі ці ризики закладено у нас в договорі, і за це відповідальність несе підрядник. Якщо зараз погодні умови його не влаштовують, він чекає нормальних погодних умов і перероблює тоді, коли це можна буде зробити. Тому що нам потрібна якість, а не те, як воно зараз вийшло», – розповідає радник Житомирського міського голови Олександр Черняхович.


Радник мера також розповів, що у муніципалітеті ще не визначились стосовно конструкцій, які розмістять на території скейт-парку. Наразі є кілька пропозицій від компаній, які дають десятирічну гарантію на свої вироби.
 

«Вже є від трьох-чотирьох фірм пропозиції. Вони різні, і будемо вже вирішувати разом, з якою фірмою ми будемо заключати договір. Зараз є три фірми, які виконують подібні роботи. Одна з них нещодавно відкрила майданчик скейт-парку в Черкасах. Вони показували свої роботи, ми їздили дивились. По конструкціях у нас зараз дві пропозиції: одна – з фанери, але з фанери, яка обробляється спеціальними розчинами, і вони дають десять років гарантії. Другий варіант трохи дорожчий, але ми його поки що не відкинули: конструкції з полімерних матеріалів. Основа там теж – фанера, а потім наверх наносяться полімерні матеріали. Таку пропозицію ми теж поки розглядаємо, а далі будемо дивитись по коштах, що у нас буде», – каже радник мера.


Нагадаємо, скейт-парк облаштовують в сквері на Новому бульварі. Роботи здійснює підрядна організація ТОВ «Будівельна Компанія Люксбудквартал». Виконати всі роботи мали до кінця поточного року.











ФОТО: Житомир інфо
Поділитись

Новини по темі: