20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомирське ТТУ хоче списати і здати на металобрухт 20 тролейбусів

Житомирське ТТУ хоче списати і здати на металобрухт 20 тролейбусів

  • 7 грудня, 2020 17:04
Житомирське трамвайно-тролейбусне управління хоче списати старий рухомий склад: 20 тролейбусів та 2 трамваї. Відповідний проєкт рішення виконавчого комітету оприлюднили на сайті мерії.

У переліку на списання: тролейбуси ЗіУ, Skoda, ЮМЗ 1984-1995 років випуску та трамваї КТ-4 – 1984 року випуску.

Придатні до реставрації деталі передадуть у ремонтний фонд, а решту здадуть на металобрухт.




Директор житомирського ТТУ Андрій Нечуйвітер в коментарі виданню Житомир інфо розповів, чому техніку хочуть списати, а не відремонтувати.
 

"Їх немає сенсу ремонтувати, на них вже немає запчастин, якщо їх ремонтувати, то це по 700 тисяч на кожний прийдеться витрачати, потреби в такому ремонті немає тим більше, що ми забезпечені зараз рухомим складом, ми отримуємо новий. Ті тролейбуси, які ще будуть їздити, ті ми будемо відновлювати, тим більше, що вони якихось таких затрат не потребують, а ці тролейбуси списуємо, запчастини всі, які там можна зняти, здамо на металолом і все інше, що там залишилось. Цим тролейбусам по 30 років, декілька є тих, що купували в 2014 році. У цих тролейбусів у всіх різний виробник, навіть якщо їх залишити, як донора запчастини, то немає можливості, тому що цих запчастин немає де використовувати, вони всі різні. Списуємо ті, з яких нічого не можна нікуди переставити", – сказав Андрій Нечуйвітер.


Як повідомляв "Журнал Житомира", через локдаун Житомир вчасно не отримав 50 нових тролейбусів.
Поділитись

Новини по темі: