17 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомирські дитсадки просять батьків купити безконтактні термометри: у міськраді кажуть, що на це виділяли кошти

Житомирські дитсадки просять батьків купити безконтактні термометри: у міськраді кажуть, що на це виділяли кошти

  • 26 листопада, 2020 15:48
В дитячих садочках Житомира батьків просять придбати безконтактні термометри в кожну групу, щоб процес вимірювання температури дітям проходив швидше.

Про це 25 листопада повідомили в Facebook-спільноті "Матусі й татусі Житомира".
 

"Постало питання, що в садочок потрібно закупити безконтактні термометри в кожну групу. В садочку стверджують, що це повинні зробити батьки. Скажіть це тільки в нашому садочку чи так скрізь?" – запитує користувачка Masha Kondratieva.




У коментарях під дописом житомиряни підтвердили, що ситуація непоодинока і дійсно батьки за свої кошти купують термометри.

26 листопада на ситуацію відреагували в міській раді. Там говорять, що ще в травні виділили кошти на забезпечення садочків безконтактними термометрами.
 

"У травні 2020 року департаментом освіти за додатково виділені кошти з місцевого бюджету було забезпечено всі заклади дошкільної освіти безконтактними термометрами у кількості по 2 одиниці на кожен заклад освіти. Окрім того, в кожному дошкільному закладі наявні ртутні термометри, які за потреби можуть використовуватись. Батьки вихованців мають право покращувати матеріальну базу закладу та співпрацювати у цьому напрямку з адміністрацією закладу освіти", – повідомили у Житомирській міській раді.


Мерія закликає батьків, у яких вимагають закупити термометри або кажуть, що вони відсутні, повідомляти про це до департаменту освіти за телефоном: 47-48-36.
Поділитись

Новини по темі: