28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі виконком дозволив учням 5-11 класів повернутися за шкільні парти

У Житомирі виконком дозволив учням 5-11 класів повернутися за шкільні парти

  • 20 листопада, 2020 15:18
У Житомирі понеділка, 23 листопада, учні 5-11 класів зможуть повернутися за парти і відновити навчання у школах. Відповідне рішення сьогодні ухвалили члени виконавчого комітету міськради.

Згідно з рішенням, кожна школа, враховуючи ситуацію з захворюваністю, буде самостійно вирішувати в якій форму проводити навчальний процес: очній чи дистанційній.
 

«Проєктом рішення передбачено, що враховуючи рівень захворюваності учасників освітнього процесу в кожному закладі керівникам закладів загальної середньої освіти Житомирської міської ОТГ спільно з постійно діючим колегіальним органом управління закладу (педагогічна рада) та органами громадського самоврядування (піклувальна рада, батьківська рада) рекомендувати приймати рішення щодо відвідування закладів загальної середньої освіти здобувачами освіти 1-х-11-х класів та форм організації освітнього процесу за умови дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів. Обов’язково інформувати департамент освіти міської ради та оприлюднювати дану інформацію на сайті закладу», - зауважив директор юридичного департаменту Євгеній Черниш.


Також внесено зміни щодо пільгового проїзду в громадському транспорті, а саме: обмеження у часі не стосуватимуться учнів шкіл та інших навчальних загальноосвітніх навчальних закладів, дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю та осіб, що їх супроводжують.

Нагадаємо, раніше в школах Житомира навчалися лише учні 1-4 класів, решта – вдома на дистанційному навчанні.
Поділитись

Новини по темі: