26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • «Виконано величезний обсяг робіт»: у Житомирі ввели в експлуатацію новий водопровід довжиною 6 км

«Виконано величезний обсяг робіт»: у Житомирі ввели в експлуатацію новий водопровід довжиною 6 км

  • 4 листопада, 2020 9:54
У Житомирі ввели в експлуатацію нову ділянку магістрального трубопроводу довжиною 6 км. Про це 4 листопада повідомив КП "Житомирводоканал".
 

"Нарешті цей день настав - ми ввели в експлуатацію новопрокладену ділянку південного магістрального трубопроводу нашого міста довжиною 6 км, що дозволить нам не лише скоротити витрати води, а й подавати воду зі стабільно високим тиском", – зазначили на підприємстві.


Завдяки реконструкції водогону КП заощаджує 10 000 кубічних метрів на добу. Крім цього, з 4 листопада в оселях житомирян має покращитися напір води.
 

"Протягом року ми реконструювали 6 000 метрів водогону та 3 дюкерні переходи під річкою Тетерів! Мешканці та підприємства Нижньої Польової, промислової зони, Станишівки, Зарічан та окремих частин центру Житомира будуть мати стале водопостачання з необхідним тиском! Виконано величезний об’єм робіт, найбільший за останні 25 років", – розповів директор водоканалу Андрій Нікітін.


Як повідомляв "Журнал Житомира", з початку року водоканал реконструював понад 8000 метрів трубопроводів. Це абсолютний рекорд за останні майже три десятиліття.
Поділитись

Новини по темі: